Author Topic: Time Offset Auto detection isn't right  (Read 3753 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline VorTechS

  • Administrator
  • Veteran.
  • *****
  • Posts: 1673
  • PhatHack Media Manager & DMS Tools Wizard Author
Time Offset Auto detection isn't right
« on: June 06, 2007, 06:50:52 am »
I was just tidying up my profile a bit and noticed that the date/time stamps were out.  So I sued the 'auto detect' option to determine the time offset and it incorrectly determined the local time as -1 to the board time, when it should have been +1.

Not that I care much but probably should be fixed.
Kenwood KDC-W7031 | Kenwood KHD-CX910 | 250GB DMS | PhatHack Media Manager v1.1.4 (Alpha) | VIOT

Catch me weekdays 8am-4pm GMT on IRC @ irc.freenode.net on channel #phathack (aka the chat link!!)

Offline sbingner

  • Administrator
  • Veteran.
  • *****
  • Posts: 1299
Re: Time Offset Auto detection isn't right
« Reply #1 on: June 06, 2007, 09:58:51 am »
... huh? board time? what?

Offline judb

  • Administrator
  • Veteran.
  • *****
  • Posts: 1329
  • ph4t l3wtz
Re: Time Offset Auto detection isn't right
« Reply #2 on: June 06, 2007, 01:44:28 pm »
he's right im off by an hour right now.  i'll check out the board time settings.. but the server's time may not be correct due to Daylight Savings or something?

Offline sbingner

  • Administrator
  • Veteran.
  • *****
  • Posts: 1299
Re: Time Offset Auto detection isn't right
« Reply #3 on: June 06, 2007, 07:48:05 pm »
oh THIS board.. I'm stupid...

Nah, there is no DST in hawaii... and it's synchronized to NTP, but I'll see if I can figure something out... maybe you went on DST and the board software doesn't know how to account for it?